illutron.jpg

pop-up og live

pop-up & live


DIAS in public space

DIAS er til stede. Vi dukker op når du mindst venter det.  Hold øje med os i dit byrum. 

NB2009.jpg
 
20a809d8-934c-4e4d-9742-c7211fb018eb.jpg

ZOOM - DIAS popper op til Copenhagen Marathon


DIAS popper op til Copenhagen Marathon den 21. maj med installationsværket ZOOM, der skaber lyd med løbernes bevægelser. Det sker på Nørrebrogade/strækningen mellem Fælledvej og Dronning Louises Bro. Værket ZOOM er en interaktiv installation, der giver både løbere og publikum til Copenhagen Marathon en kunstoplevelse med på vejen gennem de københavnske gader. Installationen tracker udvalgte løberes bevægelser og skaber derigennem et nyt og anderledes lydunivers, der vil være med til at drive løberne frem. Samtidig bidrager den syntetiske lyd til lyden fra de mange heppende tilskuere langs maratonruten.  ZOOM er skabt i samarbejde med kunstner Tobias Lukassenillutron og NBRO.
 

INFO
Søndag, 21. april 2017

Nørrebrogade (Fælledvej - Dronning Louises Bro) 
Se også Facebook

 
91e09a0ed8b984507c05d49f_rw_1920.jpg

POP-UP med HVERDAGENS KUNST

 

Oplev en spændende live-optræden med kunstneren Sune Petersen, der er en sand mester i at skabe kreative lyduniverser.
I sit live værk ‘DMK’ mixer Sune Petersen lyde fra et orkester af moderne køkkenmaskiner med hjælp fra sin computer og skaber en noget anderledes koncert af hverdagens kendte lyde. Med sin tekniske snilde og nysgerrighed udforsker Sune Petersen krydsfeltet mellem teknologi og kunst og inspirerer til kreativitet i hverdagen.

INFO
Torsdag, 20. April. kl. 15.00
DIAS Kunsthal, Vallensbæk Station
Se event på facebook
 

 
d3bd6c26831213.5635efa1cefed.jpg

DIAS popper op på Bakken i København


På torsdag den 16. marts fejrer vi DIAS' aktuelle udstilling, Human/Machine - Machine/Human, med et bogstaveligt brag af et live-event. Sune Petersen omdanner videobilleder til lyd og Mikkel Meyer spiller Acid House. Det sker på Bakken, Kødbyen kl. 21.00! 

INFO
live-event: Bakken, Kødbyen, Flæsketorvet nr. 19-21 København V, kl. 21.00 -?

 

DIAS undersøger hacking som kunstnerisk og kuratorisk praksis


Oplev kulminationen på DIAS udstillingsprojekt The Hacking Urban Reality Series når DIAS inviterer til diskussion om hacking som kunstnerisk og kuratorisk praksis den 15. november kl. 16 på Vinhanen, Nørrebro i København.

Med besøget af den internationalt anerkendte kurator Alia Swastika samt de tre kunstnere Wimo Ambala Bayang, Prilla Tania og Andri William har DIAS den unikke mulighed for at invitere til en spændende Her vil kuratoren og kunstnerne, som repræsentanter for den asiatiske kunstscene gå i dialog med kunstner Asbjørn

Skou og kurator Rasmus Vestergaard, der arbejder inden for en dansk/vestlig kontekst.