yogabots kopi.jpeg

KUNST TO-GO

DIAS - digital art in public space

Kunst to-go

 

 

Her kan du finde værker, du kan tage med på farten. Du kan opleve en ekstra dimension til værkerne som vises på stationen eller gå på opdagelse i vores digitale artspace, der viser internet-baserede værker, lydværker, spil, apps, videoer mm. 

 

VIDEO
Karin Ferrari - Decoding Lady Gaga's Bad Romance (The Whole Truth), 2011/16

 

Lady Gaga er en af samtidens mest fremtrædende popkunstnere. Hun er verdenskendt for sin eksperimenterede tilgang til musik og billeder og bevæger sig ofte på grænsen til det provokerede. Det visuelle spiller en vigtig rolle i Gagas univers, og særligt kunstnerens musikvideoer har været med til at skabe fænomenet Lady Gaga. Musikvideoerne beskrives ofte som kortfilm, hvor musikkenindrammes af en visuel og symbolladet fortælling. I værket DECODING Lady Gaga’s Bad Romance afkoder kunstneren Karin Ferrari Gagas ‘Bad Romance’ (2009) og aflæser musikvideoens visuelle buskaber og mytiske referencer. 

Værket er en del af kunstnerens serie DECODING (THE WHOLE TRUTH), hvor hun ved at forbinde akademisk teori og popkultur afslører skjulte visuelle budskaber i musikvideoer.

Følg med og se hvad hun finder...

 

 

VIDEO
Christian Brems, Dialogue with 02.205

 

PERFORMANCE
Nuleinn, Parasit

 
 
 

VIDEO
Jacob Remin, Cloud Residue

  Jacob Remin, 2017, Cloud Residue, One channel vertical rotated

Jacob Remin, 2017, Cloud Residue, One channel vertical rotated

 

LYD
Mikkel Meyer, Sound Treasures - City + Citizen

 

VIDEO & LYD
Carl Emil Carlsen & Søren Lyngsø
 Synaesthetic Experiment

 

VIDEO
Cristina Picchi, Eyes On the Ground + It Never Happened