7c9e3578cb.jpg

TECHTONIC

TECHTONIC - en udstilling om ændringer og forskydninger gennem teknologi

Hold godt øje, hvor du går og står – kunsten dukker op på nye og uventede steder, når DIAS præsenterer udstillingen TECHTONIC. Her forgrener digitale kunstværker sig i metroens underjordiske rum og forbinder sig til overfladen. Vi inviteres ind på CBS, der ligger flere steder på metrostrækningen, og som generøst har udlånt indendørslokaler til udstillingen.

 

Rejs gennem TECHTONIC og oplev hvordan teknologier skaber nye vilkår i vores hverdag. Computeren og internettet var engang specialiserede værktøjer for de få. Nu kan vi ikke forestille os et liv eller blot én dag uden. Teknologier kan ved første møde virke overvældende og fremmede, men lister sig lige så stille ind i vores hverdag. 

 

Udstillingen TECHTONIC sætter fokus på teknologiers og kunstens evne til at skabe brud, forskydninger og nye sammenhænge i vores verden. Kryptovaluta, augmented reality og sociale medier er alle eksempler på innovative teknologier, som ændrer vores syn på verden. TECHTONIC behandler teknologierne kunstnerisk og hjælper os med at se anderledes og reflekteret på vores samtid og fremtid. 

Gå på opdagelse i udstillingen og få selv nye idéer til kreativ og innovativ brug af teknologien. 

 

Udstillingen er del af Art Week (22.-27. maj 2018) og vises i metroen og på Copenhagen Business School.

 

Klik dig igennem de forskellige værker og læs mere om, hvad du kan opleve og hvor lige her: 

 

Matt Kenyon (us),  Coke is it,  2010   Hvor:  CBS, Solbjerg Plads

Matt Kenyon (us), Coke is it, 2010

Hvor: CBS, Solbjerg Plads

Jacob Remin (dk),  Cloud Residue , 2017  Hvor:  CBS, Kilen

Jacob Remin (dk), Cloud Residue, 2017

Hvor: CBS, Kilen