Videoextravaganza #2 – another thought, think again

SUPERFLEX,  Flooded McDonald's, 2009

SUPERFLEX,  Flooded McDonald's, 2009

Videoextravaganza #2 – another thought, think again
 

Fra den 30.10 – 23.11.14

Vi befinder os i dag i en tilstand af overbelastning. Uanset hvor vi bevæger os hen, venter der os ny information. Dette resulterer i, at vi i vores hverdag bliver stopfodret med information gennem utallige informationskanaler. Resultatet af denne udvikling er potentielt set ny viden og indsigt, men oftest indebærer denne overflod af information, at det hele smelter sammen til en ligegyldig summen, hvor alt har den samme betydning. Vi finder altså os selv i en situation hvor verden ser ens ud uanset hvilken kanal, der informerer os. Spørgsmålet er derfor: kan disse informationer transformeres til nye måder at se verden på eller er vi for evigt fanget i en slags forprogrammeret limbo?

”Another thought – think again” undersøger forskellige måder at anskue verden på. Udstillingen udfordrer vores vante tankegang og på den vis indrammer den et studie af virkeligheden – vores opfattelse af virkeligheden og vores fastlagte sandheder. Eksempelvis i relation til temaer såsom bæredygtighed, mentale processer, politiske begivenheder, reality, opfattelse af brands og økonomiske systemer.

Udstillingen præsenterer altså en kritisk vinkel af vores tendens til at foretrække det velkendte, men også i relation til vores mentale autopilot.

 

Deltagere

Sidse Carstens (dk)

Søren Thilo Funder (dk)

Albert Merino (es)

Ciprian Muresan (ro)

Cristina Picchi (it)

SUPERFLEX (dk)

Gabriela Vanga (ro)